Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hemgjorda bakverk vinner

Vi har haft påhälsning av barn som sålde matbröd här på morgonen och jag måste säga att jag blir beklämd då det sitter en etikett på påsen med "Storsjöbagaren".

Annons

Är det verkligen så illa att man måste köpa in från ett bageri för att få ihop till skolresor, klassfester med mera? Var finns föräldrarna nu för tiden?

Själv vet jag inte hur många otaliga gånger jag har bakat tekakor, kanelbullar, knäckkakor, chokladrutor, virkat korgar med godis i till försäljning på julfester, marknader, dörrförsäljning, när mina barn var små skolbarn. Ett tacksamt nöje och märk väl, då jobbade man heltid.

Jag missunnar inte Storsjöbagaren förtjänsten, men tycker att det är bedrövligt att inte föräldrarna ställer upp mera på sina barn. Dom kan bara gissa hur populärt hemgjorda saker är och att förtjänsten blir en helt annan. Ställ upp på att arrangera basarer, auktioner, loppis med mera. Skärp er! Stötta barnen som vill något, för att få något!

Gerd S

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel