Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Helgpresent till alla Sveriges bandyälskare: Nu är Bandypuls-appen här!

Bandylandet Sverige fick en fin present lagom till helgen. På torsdagskvällen dök den upp - Sveriges mest heltäckande bandyapp till både Android och Iphone, mitt under World Cup i Sandviken.

– Vi älskar bandy och vi vill ge alla bandyälskarna den bästa och mest engagerande bandyupplevelsen. För att kunna göra detta så behöver vi finnas med på alla relevanta ställen, som med en app, säger Mittmedias sportchef Mattias Wallström.

Ladda ner här: Bandypuls-appen för Iphone

500 personer laddade ner appen redan på torsdagskvällen. Tanken är att bandyälskare i hela Sverige ska få ta del av nyheter för sina lokala lag och rikstäckande nyheter i samma applikation. Det är den första versionen men fler funktioner kommer att läggas till efterhand. Det kommer att finnas möjlighet till pushar som är till stor hjälp för den som vill hänga med i bandyvärlden.

Ladda ner här: Bandypuls-appen för Android

– Vi utökar vår satsning inför den här säsongen genom att nu bli hela bandy-Sveriges leverantör, med minst 50 direktsända elitseriematcher och en undersida för varje elitserielag. Det gör också att du i den nya appen kan

Tanken är att appen ska vara en service till alla lag i bandyns högsta serie och alla lag kommer att ha egen bevakning kring just dem. Just nu är det full fart med World Cup-bevakningen i Sandviken. Där är bland andra Mittmedias bandyredaktör Andreas Tagg.

– En Bandypuls-app är någonting som vi har planerat en längre tid. Det är jätteroligt att vi är i mål och att vi nu kan erbjuda vårt innehåll till alla bandyälskare i hela landet på ett ännu mer lättillgängligt sätt. Jag hoppas att appen blir en självklarhet att ladda hem för alla bandysupportrar, säger han.

Ladda ner här: Här kan du ladda ner appen genom att trycka på Iphone eller Android: