Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Heja Hälsingland

Hur länge ska vi tillåta att alla våra skattepengar går till Gävle och deras sjukhus? Är det inte dags att vi satsar på vårt landskap som just nu håller på att raderas bort från kartan.

Är det inte dags att vakna nu? Hur länge ska vi tillåta att alla våra skattepengar går till Gävle och deras sjukhus? Är det inte dags att vi satsar på vårt landskap som just nu håller på att raderas bort från kartan. Snart är vi helt utan sjukhus.

Vi har ju redan förlorat vår landskapsgräns. Man vet inte när man kommer in i vårt vackra landskap, säg tack och adjö till Gävleborg. Vi tillhör ju Norrland. Samarbeta med de andra norrländska landskapen så vi hamnar på rätt sida på kartan och får behålla vårt landskap.

Satsa på ett stort sjukhus som täcker upp hela landskapet för vi kan säkert få kompetent personal dit när det gäller all sjukvård.

Låt oss inte bli en förort till Gävle utan satsa på Hälsingland. Gränsen till Norrland gick vid Ödmården redan på 1400-talet.

K.R.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel