Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Härlig Julia-afton

Tvåmålsskytten Julia Wahlund hade stor del i Moheds makalösa derbyseger mot Team Hudik i damtvåan i går. Lisa Backsten gjorde 3–2-målet med bara tre minuter kvar.

Annons

Tolv matcher tog det innan Moheds division 2-damer fick segerjubla. I går, i den trettonde, fick de släppa lös sina röstresurser efter 3–2 (0–1) i derbyt mot Team Hudik.

– Det är som om vi just vunnit en serie men vi gjorde verkligen en jätteinsats i dag, sa för kvällen mycket duktiga försvararen Madeleine Dammbro när den värsta TV-pucksglädjen lagt sig runt Lägervallen.

Och Mohed behöver inte be om ursäkt för segern som säkrades genom Lisa Backsten som forcerade in segermålet med bara tre minuter kvar.

– Nu har vi fyra poäng och de har vi tagit mot Team Hudik. När Mohed var i tvåan förra gången tog de fem poäng. Det ska vi slå, sa Dennis Lundgren.