Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Härlig Julia-afton

Tvåmålsskytten Julia Wahlund hade stor del i Moheds makalösa derbyseger mot Team Hudik i damtvåan i går. Lisa Backsten gjorde 3–2-målet med bara tre minuter kvar.

Tolv matcher tog det innan Moheds division 2-damer fick segerjubla. I går, i den trettonde, fick de släppa lös sina röstresurser efter 3–2 (0–1) i derbyt mot Team Hudik.

– Det är som om vi just vunnit en serie men vi gjorde verkligen en jätteinsats i dag, sa för kvällen mycket duktiga försvararen Madeleine Dammbro när den värsta TV-pucksglädjen lagt sig runt Lägervallen.

Och Mohed behöver inte be om ursäkt för segern som säkrades genom Lisa Backsten som forcerade in segermålet med bara tre minuter kvar.

– Nu har vi fyra poäng och de har vi tagit mot Team Hudik. När Mohed var i tvåan förra gången tog de fem poäng. Det ska vi slå, sa Dennis Lundgren.