Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här trissar Vismarå upp förväntningarna inför presentationen av nyförvärvet: "Spelsinne i världsklass"

BK Vismarå fortsätter att ta sig an hälsingefotbollen på sitt eget speciella vis.
På sociala medier trissar man nu upp stämningen om ett nyförvärv i världsklass.
Allt går under vinjetten "Den osannolika combacken".

"Lite dyrare – lite äldre – lite bättre". Så presenterar BK Vismarå föreningen på sin egen hemsida. Vismarå är klubben som med hög svansföring går sin egen väg, och man har så gjort sedan starten 2010.

Så när föreningen mitt under säsongen laddar för att presentera ett nyförvärv så tar division 4-klubben till ett minst sagt annorlunda grepp. På Youtube har man släppt två delar i vad man kallar en mini-TV-serie (det andra avsnittet kan du se här i artikeln).

Serien går under vinjetten "Den osannolika combacken" – och ska mynna ut i att ett nyförvärv i världsklass presenteras.

– Det är en spelare som stämmer mycket bra in på vår profil. Han är lite äldre, lite bättre, lite dyrare, säger klubbdirektören Martin Olofsson i det första avsnittet.

Tillsammans med lagets tränare Pär Styrman så sparar han inte på krutet när ledtrådarna kring nyförvärvet sprids ut. På frågan om spelaren, som enligt beskrivningen slutade alldeles för tidigt, håller världsklass svarar Martin Olofsson:

– Har varit i alla fall. Han har väl inte spelat på många år, men kommer att bli en stor tillgång. Jag skulle vilja säga att det är en spelare med spelsinne i världsklass.

Kanske kommer BK Vismarå att presentera en värvning som slår fotbolls-Hälsingland med häpnad (på sina håll spekuleras det om Tomas Brolin).

Eller så är det bara ett PR-trick från klubben som ända sedan starten har gått sin egen, ibland lite speciella, väg.

När Sporten ringer upp Martin Olofsson och frågar om värvningen så är han förtegen.

– Det vill jag inte kommentera, man får följa vår miniserie.

Hur det än ligger till – svaret får vi inom kort.