Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här spelade Weeping Willows lunchkonsert

På onsdagen fick Swasse Wassberg på Sigges bar och bistro finbesök när Weeping Willows spelade lunchkonsert.

På Sigges bar och Bistro gjorde Weeping Willows sig klara för att spela för en fullsatt lunchpublik. På gitarrernas bvolym hördes att det skulle bli en behaglig ljudnivå, och många i publiken satt nära artisterna. Stämningen på en stor arena med dånande högtalare var långt borta.

– Vi provar nya grepp. Weeping Willows hade vägarna förbi, och de behövde äta också. Så de kunde lika gärna spela några låtar, säger Swasse Wassberg.

Weeping Willows har varit aktiva sedan 1995 och består av Magnus Carlson, sång, Ola Nyström, gitarr, Anders Hernestam, trummor och Niko Röhlcke på gitarr och klaviatur. Lunchkonserten i Hudiksvall var ett stopp på vägen till Sundsvall.

– De spelade i Gävle förra veckan och då fick de enorma ovationer. Nu ska de till Sundsvall och spela i Tonsalen. Men först ska de se matchen mellan Hammarby och Giffarna, säger Swasse Wassberg.

Det är inte alla som kan få in ett kultband som spelar på stora arenor att ställa upp på lunchgig. Men Swasse Wassberg ser ut att ligga Weeping Willows varmt om hjärtat.

– Vi älskar dig så mycket. Nu ska vi spela här, sen måste vi åka på fotboll, säger Magnus Carlsson.