Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Har polisen gjort allt?

Det blev så märkvärdigt tyst efter den hemska berättelsen om den arma katten som stoppats i en torktumlare. Har verkligen allt gjorts från bland annat polisens sida för att få tag i förövaren?

Det blev så märkvärdigt tyst efter den hemska berättelsen om den arma katten som stoppats i en torktumlare, ända till Rolands insändare 17/9. Du visar att du har känsla för djur som far illa.

Har verkligen allt gjorts från bland annat polisens sida för att få tag i förövaren? Om någon person vet något så hoppas jag att han/hon har kurage nog att berätta. Sådant här får inte ske ostraffat.

Själv klarade jag inte att läsa artikeln i tidningen, det räckte med rubriken, så maken fick berätta med några få ord. Känslorna har sedan avlöst varandra; vrede, sorg, maktlöshet. Stundtals mår jag fortfarande väldigt illa när tankarna kommer på den fruktansvärda händelsen.

Stackars katt, stackars matte.

Anna Hansson

Järvsö

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel