Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Har Pär varit för bra?

Vilken nyhetsvecka! Alla som gottar sig i andras tabbar har fått sitt lystmäte till 100 procent.

Annons

Pär Johansson är kapad vid fotknölarna och även Juholt. Vem av er belackare skulle ha gjort lika för dessa människor som Pär har gjort? Hans teatergrupp har fått något roligt att göra, inte bara sitta och nysta mattrasor på Härvan eller andra själsdödande uppgifter exempelvis vedstapling. Hur mycket har de i timmen för dessa sysslor? Det Pär har gjort är mycket hedervärt. Tänk bara att få spela teater, åka till USA, bli anställd av Ica, bli kändis. Att Pär Johansson har ett bra koncept som han framför som andra kan ta del av och tjäna pengar på är inte fel, han gör någonting bra!

Ni förstå-er-påare som ondgör er över det kan börja utreda varför Sveriges största socialbidragargrupp, avsatta riksdags- och kommunalmän/kvinnor inte ska behöva arbeta för sin lön. Det finns nog jobb åt dem också – att klippa och nysta mattrasor och vedstapling till skälig lön.

Ann-Mari

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel