Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här blir det ny herrbutik

Daniel Starberg har sålt jeans i fem år. Nu öppnar han herrbutik i gamla Ströms skor.

Nu ska det synliga teglet och timret ge en hemtrevlig känsla. Här ska herrar snart sitta och hänga.

– Titta här, det här timret fanns bakom väggarna, säger Daniel Starberg och visar det stående timret.

En relaxhörna med kaffemaskin mitt emot provhytterna är ett av rummen som håller på att bli till i den nya butiken för traktens män. Daniel Starberg har jobbat i jeansbutik i fem år, och nu går hans dröm i uppfyllelse när han får utveckla sina egna idéer. Med som partner i firman har han Tommy Gräsell, som annars jobbar som driftschef på ISS facility services.

– Under de år jag jobbat med att sälja kläder är det många som frågat om jag inte ska börja sälja kläder för män. Jag ser att det finns en stor grupp herrar som inte vill ha skjortor som är slim fit. Min idé är en herrbutik för män som är 25 år och uppåt, säger Daniel Starberg.

Är du inte orolig för att starta, när butiker lägger ned och företag flyttar ut ur stan?

– Jag tror på stan. Vi bor i en fantastisk stad. Jag älskar jeans. Det är en passion som jag vill föra vidare. Det kan väl vara kul att åka till Birsta eller Gävle och shoppa, men här kan jag erbjuda något för våra herrar, säger Daniel Starberg.