Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Här är sommarens alla konserter på Furuvik – Samir och Viktor klara

Artisterna Mojje och Samir & Viktor är klara för spelningar i Furuviksparken. Programmet för årets konsertsommar är därmed klart.

Lördag den 21 maj öppnar Furuviksparken för säsongen. Totalt blir det 14 konserter. I dag släpps konsertprogrammet i sin helhet.

De två sista akterna som presenteras är schlagerduon Samir och Viktor (som tar groupies och vill bada nakna på Sergels torg). De tar plats på scenen den 11 juni. Även barnens favorit Mojje är klar för en spelning på midsommarafton.

– Vi är väldigt stolta över årets konsertprogram och den bredd det har. Vi har velat erbjuda flertalet olika genrer och ett utbud för alla åldrar. Konsertprogrammet består av två stora internationella akter, Whitesnake och Status Quo, och flera av landets mest folkkära artister, säger Nina Tano, vd Furuvik i ett pressmeddelande.