Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hantverksgården fick besök av Alliansen

/
  • Sven Bergström (c), Margareta Berg Kjellin (m), Lennart Sjögren (kd) och Kent Sjöberg (fp) besökte under måndagen Hantverkargårdens handikappverksamhet.

Alliansens riksdagsledamöter från Gävleborgs län besökte under måndagen Hantverkargården i Ljusdal. Besöket ingår i riksdagsledamöternas turné inför riksdagsvalet i höst.

Annons

Det är Margareta Berg Kjellin (m), Sven Bergström (c), Lennart Sjögren (kd) och Hans Backman (fp) som utgör alliansens riksdagsledamöter från länet. Under måndagens uteblev dock Backman och landstingspolitikern Charlotte Klötz (fp) tog hans plats. På plats fanns också Folkpartiets ombudsman Kent Sjöberg.

Alliansen satsar under våren på att komma ut till så många företag som möjligt i landet och anledningen till att Hantverkargården är ett av de utvalda företagen är enligt Berg Kjellin att företaget är ett föredöme för andra verksamheter.

– Här finns verkligen något för alla. Handikappade får jobba tillsammans och det är jättefint, säger Berg Kjellin.

Syftet med vårens turné är enligt Sven Bergström (c) att möta väljarna i verkligheten.

– Vi vill få inblick i hur vardagen och verksamheten fungerar, det är något vi tar i beaktning när vi sedan gör vårt kommande program, säger Bergström.

Mer läsning

Annons