Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Strand cupsexa i första riktiga testet

/

Nu är försäsongen i gång på allvar för Strand.
En sjätteplats i Annliz cup i Skövde gav Magnus Dehlin blandade besked:
Vi gjorde ett bottennapp. De övriga matcherna är på en klart godkänd nivå, säger tränaren.

Annons

Det återstår drygt en månad till seriepremiären i division 1 norra. Än så länge rör det sig endast om träningsmatcher och turneringen i Skövde är som vanligt en viktig del i försäsongen.

– Vi gjorde några misstag och det är därför vi har en försäsong. Vi klarar inte av att variera och hålla upp intensiteten över 60 minuter. Det är många småtekniska saker som kommer att växa fram under den närmaste månaden, säger Dehlin.

Strand spelade totalt fyra matcher, mestadels mot division 1-motstånd, under tre dagar. I gruppspelet blev det seger mot norska Baekkelaget SK (28–24) och förluster mot Somby Skövde (26–30) och Kungälv (22–27). Matchen om 5-6 plats mot H65 Höör slutade 21–26.

Jag är ändå nöjd. Vi fick positiva signaler och det var skönt att slå det norska laget.

Strand håller på många punkter att bygga ett nytt lag sedan förra säsongen. Men Magnus Dehlin är övertygad om att laget är på rätt väg.

– Om två veckor reser vi till Gustavsberg och då ska vi ha ett spel som är mer färdigt. Som det känns i dag kommer laget att växa under säsongen. Men vi kommer vara väl förberedd i oktober, säger Dehlin.

Mer läsning

Annons