Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Han vill hålla tredje nollan

Simon Nordh har hållit nollan i HHC:s två inledande matcher.
På söndag hoppas han på en tredje nolla, men framför allt seger, i den tidiga seriefinalen mot Östersund/Brunflo.

Säsongsupptakten kunde inte ha börjat bättre. HHC har två raka segrar och Simon Nordh har hållit nollan i bägge. Sägas ska dock att motståndet inte har varit allt för hårt, Njurunda och Sollefteå rankas som de två sämsta lagen i serien. Tuffare blir det på lördag då Östersund/Brunflo gästar Glysis. Gästerna var förra årets seriesuverän och har tippat sig själva som seriesegrare även i år.

– Det är ju alltid en målvakts målsättning att släppa in så lite puckar som möjligt. Det gäller bara att gå in och hålla fokus hela matchen och med lite tur så håller man nollan. Östersund är starka och det brukar bli jämna matcher, men vi går in för att vinna, säger Simon Nordh.

Östersund har liksom HHC inlett med två raka segrar och det är på pappret seriens två bästa lag som möts. Frågan är hur segerreceptet ser ut inför söndagens drabbning.

– Vi ska inte behöva anpassa oss till deras spel utan bara spela vårt eget spel. Vi ska spela rakt och aggressivt med ett bra tempo, säger tränaren Affe Nordh.