Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Han ska bli en bättre pojkvän

I höst kan du se Christian Ståhlberg i den nya dokusåpan Värsta pojkvänsakademien.

Den 11 oktober är det premiär för TV3:s nya såpa Värsta pojkvänsakademien. Programmet tar sig an de mest arroganta, oärliga, tanklösa och otrogna pojkvänner och förvandlar dem till potentiella makar, står det på kanalens hemsida.

En av deltagarna är 24-åriga Christian Ståhlberg som bor i Trönö. Han, liksom de övriga deltagarna, gick in i tävlingen i tron om att de skulle göra upp om vem som är Sveriges skönaste snubbe.

- Det var min tjej som lockade med mig ner till Stockholm på audition. Sen från ingenstans blev de intresserade av mig, säger Christian, som alltså trodde att han och flickvännen Jenny Mattson skulle åka iväg och spela in en helt annan tv-produktion än det sedan blev.

Efter några dagar på inspelningen fick de tolv killarna i alla deltagande par veta sanningen om varför de var med. Deras flickvänner hade nominerat dem till serien för att de på något sätt var dåliga pojkvänner.

Christian blev inte arg eller besviken när han insåg vad han dragits in i. Så här i efterhand ser han allting som en stor hjälp.

- Jag skämdes lite. Var det verkligen så illa? Jag tyckte ju att det var perfekt och att jag mådde bra. Sen när dagarna gick insåg jag att det var riktig katastrof hemma.

Han förstod att han varit självisk, lat och inte tagit det ansvar han behöver som fyrabarnsfar.

- Jag har insett mina fel och brister. Jag har lärt en massa. Som att ta ansvar, att visa känslor. Det har varit till stor hjälp för mig, säger Christian, som hoppas att kunna fortsätta vara den nya, bättre pojkvännen.