Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Han sålde sig själv för en Sweden Rock-biljett - och fick dubbelt napp

Hårdrockaren Niklas hade inte råd att köpa biljett till Sweden Rock Festival. Lösningen: Han sålde sitt sällskap och fick både biljett och fickpengar. Hör intervju med Niklas om den lyckade Blocket-annonsen.

Niklas, boende i Stockholm, fick panik när han insåg att han inte hade råd att köpa biljett till rockfestivalen Sweden Rock i Blekinge. Det var då han kom på idén att testa sälja sitt sällskap på festivalen, i utbyte mot en biljett.

Niklas la ut en annons på Blocket med rubriken "Sweden Rock Festival-sällskap uthyres", och med en tillhörande bild på sig själv, och en text där han bland annat skriver; "Jag är rumsren och kommer med eget tält, chips och öl .... Super gärna till både rock, 80´s metal och hårdare metal". Initiativet uppmärksammades även av Aftonbladet.

Se här: mingel och fest på Sweden Rock 2015:

Nu har Niklas fått napp. Dubbelt upp dessutom. En kille från Norrland har köpt biljett till honom, och kommer att få Niklas som festivalsällskap, och en anonym tjej har skickat 2000 kronor till honom att ha som fickpengar.

- Vi lever lite grann i mörka tider, och man har ibland tappat hoppet om mänskligheten, och så händer såna här grejer och man blir så jävla lycklig, säger Niklas.

- Det var väl spenderade 40 kronor på annonsen, avslutar han.

Se även: hälsa på i Camp Mockfjärd med älgstudsar-inskjutna skylten