Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Han ordnar ny fest i Folkparken – räknar med tusentals besökare

Ljusdals folkpark står återigen laddad för att ta emot uppemot 1000 barn under en fullspäckad nöjesdag på söndag.

Folkparkens ständigt kämpande eldsjäl Curt-Olov Wennberg och Lions fortsätter att hålla traditionen Barnens dag vid liv i Ljusdal. På söndag erbjuds en dag fylld av nöjen, helt gratis för alla barn.

– Det här handlar inte bara om att ordna en fest för barn. Utan den röda tråden handlar om att alla barn får exakt samma sak. Det spelar ingen roll hur stora plånböcker deras föräldrar har, alla barn får gratis glass, godis, festis, ponnyridning och bussresa. Alla är välkomna, säger Curt-Olov Wennberg.

Läs också: Fartfylld fest för familjer

Han berättar att Lions förberett för att ungefär 1000 barn ska komma.

Bland söndagens aktiviteter finns bland annat ansiktsmålning, fiksdamm, lekar och spel samt uppträdanden av elever och lärare från musikskolan i Ljusdal.

Läs även: Barnens dag lockade tusentals

Curt-Olov Wennberg lyfter fram de många fördelarna Ljusdals folkpark erbjuder vid såna här tillfällen.

– Folkparken är den bäst bevarade lekparken vi har. Här finns staket runt så att föräldrar kan känna sig trygga med att barnen leker där, det finns toaletter tillgängliga dygnet runt och någon ansvarig med förbandslåda på plats så länge det är öppet.

Läs mer: Nyrenoverad folkparkfullbokad efter branden