Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Han kan bli bästa värsta pojkvännen

/
  • Christian Ståhlberg, med barnen Nikki och Livia i famnen, tycker att medverkan i programmet har gjort honom till en bättre pojkvän – något som även Jenny Mattson, i bakgrunden, håller med om.
  • Christian Ståhlberg säger att han blivit en bättre pojkvän, men att han aldrig skulle ställa upp på att vara med i Värsta pojkvänsakademien igen.

På tisdag är det final i TV3-såpan Värsta pojkvänsakademien. Christian Ståhlberg från Trönö är med och gör upp om segern.

Annons

I Värsta pojkvänsakademien har ett gäng killar fått lära sig att bli bättre pojkvänner.

I varje program har ett par fått åka hem, men Christian och sambon Jenny Matsson har hållit sig kvar ända till finalprogrammet och är ett av tre par som på tisdag kväll tävlar om 300 000 kronor.

Serien har pågått nästan ett par månader, hur har det känts?

- Det har gått jättebra. Folk känner igen en på stan och så, jag får mycket blickar. Jag har mest fått positiva kommentarer. Även lite smånegativa från vissa, det är nog för att jag är så ärlig i programmet.

Vad i programmet har varit jobbigast?

- Spegelövningen var jobbig, då skulle man stå och konfrontera sig själv. Jag har inte haft någon bra självbild, så det var riktigt tufft att stå där.

Vad har du lärt dig?

- Att ta tag i problem i tid och ta mer ansvar.

Har du blivit en bättre pojkvän?

- Helt klart. Jag har kommit till insikt med många grejer. Men det är lite svajigt, jag gör så gott jag kan. Jenny skäller på mig ibland att jag är lite lat. Men jag gör mer hemma nu.

- Jag ångrar absolut inte att jag ställde upp, men jag skulle inte göra det en gång till. Det var riktigt jobbigt att jobba med sig själv. Sen fick man inte umgås med sin tjej, och det blev ganska mycket bråk och tjafs, och alldeles för mycket alkohol.

Vad kan vi förvänta oss av finalen?

- En hel del skratt och pinsamheter. En störtskön kväll.

Mer läsning

Annons