Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Halvträffen som blev en fullträff

– Det enda jag tänker på är att få träff på bollen och lägga den på mål.

Landskrona hade just tystat Glysis fullständigt med 0–1-målet fyra minuter in på den andra förlängningskvarten.

Strax efter stack HuFF upp och fick en frispark i skapligt läge. Mehmed Hafizovic tog hand om den, träffade muren och fick tillbaka bollen igen.

– Det enda jag tänker är att få träff på bollen och lägga den på mål. Den touchar på någon och retsamt går den in, säger Mehmed sitt 1–1-mål i den 113:e minuten.

– Deras (Landskronas) mål var också ett skitmål.., så jag tycker att vi förtjänade att gå till straffar. Mitt mål var inte det snyggaste jag gjort, men bland de skönaste.

Väl i straffläggningen nätade Mehmed igen – i målvaktens högra kryss.

– Ja, det var väl något sånt...

Hur var det att spela mot ett lag från Superettan?

– Alltså okej, när de får igång sin rörelse och allting så kan man se att de är bättre än oss. Men sett till hela matchen så håller vi ihop, det är en jämn match.

Nu väntar gruppspel i Svenska Cupen för Hudiksvalls FF – minst en match mot allsvenskt motstånd är garanterad.

– Det är sjukt. Vi har skämtat i omklädningsrummet om att vinna Svenska Cupen och få spela i Europa League. Det verkar gå en bit i alla fall, säger Mehmed med ett stort leende, samtidigt som han får pris som matchens lirare.

– Kan man få cash, frågar sig Mehmed med ett stort efterföljande garv.