Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vackert naturfoto på Mazarin

/
  • Årets första fotoutställning på Galleri Mazarin. Det är medlemmar från Hudiksvalls Fotoklubb som ställer ut bilder med övervägande naturmotiv.

Hälsingland visar sig från sin vackraste sida i årets första fotoutställning på Galleri Mazarin. Hudiksvalls Fotoklubb har valt motiv hämtade ur naturen.

Annons

Det är närapå ett års väntetid nu, för att få visa sina fotografier på Galleri Mazarin. På den hedrande först ut-pallen står Hudiksvalls Fotoklubb, med sina 35-talet medlemmar.

Tiotalet av klubbens medlemmar är representerade med bilder i både färg och svartvitt. Motiven är till övervägande delen hämtade från naturen, som står som den eviga inspirationskällan.

Och visst finns det mycket att hämta ur det vackra hälsingska landskapets kulturbygder: fiskestugor, böljande sädesfält, kyrkor, vattenfall, närgångna studier av dekorativa höstlöv och betagande vackra, frostade lingon.

Det är bara att njuta av godbitarna – och glöm inte att ta för er ur den generösa fika-buffén som står uppdukad i gallerian. Vad fotografierna anbelangar finns chansen kvar till 5 februari. Därefter kommer vi till ögonblickets bilder, förmedlade av pressfotografen Lars Brundin.

Mer läsning

Annons