Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ungt par har anhållits misstänkta för inbrott på Subway

/

(Uppdaterad) En man och en kvinna i 20-årsåldern har anhållits misstänkta för att ha stulit ett säkerhetsskåp med flera dagskassor från Subway i Söderhamn.

Annons

Det var natten mot den 20 januari som Subway i centrala Söderhamn utsattes för ett inbrott. Vid inbrottet krossades en fönsterruta och ett säkerhetsskåp med flera dagskassor stals.

Efter några dagars utredning kunde polisen under tisdagen hämta in ett ungt par, en man och en kvinna i 20-årsåldern, till förhör.

– I samband med det gjordes även en husrannsakan i parets bostad. Där gjordes fynd som stärkte misstankarna mot paret, säger åklagare Christer Sammens.

Enligt polisen ska delar av det stulna godset ha påträffats i parets bostad i Söderhamns kommun. Efter förhör beslutade åklagare att paret skulle anhållas misstänkta för inbrottet på restaurangen.

Tre dagar innan inbrottet på Subway drabbades även en annan restaurang längs Köpmangatan av ett inbrott. Då bröt sig någon okänd person in på Pub Alen genom att krossa en ruta och sedan stjäla växelkassan. Enligt polisen finns det i dagsläget inget som styrker att de ska finnas något samband mellan de två inbrotten.

Den här artikeln hade du kunnat få som pushnotis i din telefon. Ladda ner vår nya app här, till Iphone eller till Android!

Iphone: App Store

Android: Play Butik

Mer läsning

Annons