Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

TV-kändis i dansbandsjury på Flygstaden

/

Han är mest känd från teve och som jurymedlem i "Dansbandskampen".

Nästa helg kommer Thomas Deutgen till Söderhamn för att utse Hälsinglands bästa dansband.

– Vi kommer att vara väldigt positiva till publikens reaktioner. Inte så att vi låter oss mutas, men nästan, säger han.

Annons

Dansbandskampen är ett program som lockar miljontals tittare runt om i landet. Under den senaste säsongen satt Thomas Deutgen tillsammans med Melissa Williams och Magnus Carlsson i juryn när Sveriges bästa dansband skulle utses.

På lördag kommer han till Söderhamn och gästar Flygdagarna för att göra samma sak. Den enda skillnaden är att det nu är Hälsinglands bästa dansband som tävlar.

– Det blir sex band som gör upp om titeln, fyra från olika lokaluttagningar och två som juryn valt ut, säger Thomas Deutgen.

– Och vi hoppas förstås att det blir ett himla drag inne i flyghangaren. Det ska bli kul att se vad vi och publiken tycker.

I den sex man starka finaljuryn sitter förutom ordföranden Thomas Deutgen bland andra kända dansbandsprofiler som Torgny Melin och Kjell Roos. Och redan nu kan han lova att publiken kommer att få se honom och de andra i juryn på dansgolvet.

– Absolut, framför allt måste vi provdansa till banden och vi kommer att vara väldigt positiva till publikens reaktioner. Inte så att vi låter oss mutas, men nästan.

Mer läsning

Annons