Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Teleperformance nyanställer

/

Söderhamns största privata arbetsgivare växer ytterligare. Ökat förtroende från Tele2 gör att Teleperfomance platschef ser ljust på framtiden i Söderhamn.

– Vi börjar nästan bli för stora. Men det är enbart ett lyxproblem, säger Johan Stark.

Annons

Kundservice- och supportföretaget Teleperformance fortsätter att växa i Söderhamn. Utökat förtroende från telekombolaget Tele2 gör att Söderhamnsföretaget rekryterar 30 nya personer.

Avtalet med Tele2 gäller både drift av kundservice samt teknisk support.

– Vi är mitt uppe i rekryteringen. Vissa har redan påbörjat sin utbildning och allt ska vara klart i maj, säger Jonas Norén, vd för Teleperformance Norden.

Utökningen av personalstyrkan gör att Teleperformance fortsätter att vara den största privata arbetsgivaren i Söderhamn med 480 anställda – mestadels ungdomar.

– Det känns jätteroligt att vi får fortsatt förtroendet från vår kund och det är ett kvitto på att vi gör något bra, säger Jonas Norén.

Samtidigt som Teleperformance får fortsatt förtroende från Tele2 har datasäkerhetsföretaget Symantec valt att bryta med Söderhamn för att i stället satsa på Grekland.

– Det är nio personer som försvinner i och med Symantecs flytt. Men i och med att vi växer med vår andra kund går vi plus 30 ändå, säger platschefen Johan Stark.

Mer läsning

Annons