Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tatueringsstudio försatt i konkurs

/
  • Sofie Fredriksson tar en time out från tatuerande i samband med att hennes firma försatts i konkurs.

Tatueringsstudion Does it hurt tattoo har försatts i konkurs. I ett öppet brev tackar ägaren Sofie Fredriksson sina kunder för tiden som varit.

Annons

Tatueringsstudion Does it hurt öppnades av Sofie Fredriksson, 37, för omkring 10 år sedan.

Men efter en tids svårigheter försattes företaget i konkurs den 10 september. Vi har försökt kontakta Sofie Fredriksson utan att lyckas.

På sin Facebook-sida har hon emellertid publicerat ett öppet brev till sina kunder.

I det berättar hon att hon älskar sitt jobb och månar om sina kunder, men att hon först och främst måste ta hand om sig själv och sin familj.

– Ni som känner mig vet att jag inte har mått ok på ett bra tag, och nu är måttet rågat tyvärr. Jag får så lov att dra i nödbromsen. Jag har tappat bort mig själv och vem jag egentligen är i hela processen, skriver hon.

Sofie Fredriksson öppnar även för en nystart. I meddelandet skriver hon att hon har för avsikt att återuppta tatuerandet i framtiden "när jag är hel igen och allt är löst".

Tills vidare kommer tatueraren Magnus Jansson, som hållit till i samma lokaler som Does it hurt, fortsätta att driva verksamhet i studion längs Norra Hamngatan. Han påverkas således inte av konkursen.

Mer läsning

Annons