Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stopp på E4 efter olycka

/
  • En olycka inträffade på E4 vid Ångersjön.

Två olyckor inträffade på E4 under fredagskvällen.

Annons

Enligt uppgift från SOS Alarm ska det strax efter 18-tiden på fredagskvällen ha inträffat en kökrock på E4 bit ovan Bergby, i höjd med Tönnebro.

Tre personbilar var inblandade, med totalt åtta personer i. Enligt uppgift från larmet ska det inte handla om några personskador men en eller flera personer ska vara chockade av händelsen.

Det rådde under en tid stopp i trafiken i norrgående körriktning, men strax efter klockan 19 meddelade Trafikverket att det gick att komma fram vid platsen men att framkomligheten var begränsad.

19.49: Trafikverket meddelar att bärgning pågår och att det därför är totalstopp vid olycksplatsen. Det är väldigt långa köer och det finns just nu ingen prognos på när bärgningen ska vara klar.

20.10: Bärgningen ska vara avslutad och trafiken har släppts på. Det är dock fortsatt långa köer.

Även söder om Enånger, i höjd med Ångersjön, inträffade en olycka, detta vid klockan 18.20.

Enligt SOS Alarm rörde det sig om två bilar som var inblandade i olyckan. Enligt polisen ska en av bilarna ha voltat i samband med trafikolyckan.

Enligt uppgift till polispatrull på plats ska bilen ha fått sladd och hamnat på taket. Bilen blev totalkvaddad. Två personer färdades i bilen och de fördes till Hudiksvalls sjukhus med okända skador. Föraren var en kvinna i 25-årsåldern och passageraren en kvinna i 40-årsåldern, båda hemmahörande utanför länet.

Uppdatering söndag 14.31: Enligt en patientskaderapport från Region Gävleborg är kvinnorna inlagda på vårdavdelning med lindriga skador.

Det finns ingen misstanke om brott i samband med trafikolyckan.

Älgstängslet skadades i samband med olyckan men inga stolpar blev nerkörda.

Det rådde begränsad framkomlighet på platsen efter olyckan.

Strax före klockan 14 på fredagen inträffade även en singelolycka på E4 i närheten av Lindefallet.

Följ trafikläget hos Trafikverket.

Mer läsning

Annons