Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Söderhamnstjej i musikvideo

/

18-åriga Josefin Zachrisson från Söderhamn fick möjligheten att medverka i en internationell musikvideo.

Hon tvekade inte en sekund när hon tackade ja.

Annons

David Lindberg, uppväxt i Edsbyn men nu bosatt i Stockholm är anställd för redigeringsfirman "Stopp" och fick ett jobberbjudande han längtat efter. Han fick uppdraget att regisera och filma en ny musikvideo, och valde att ha med Josefin i den.

- David kontaktade mig via Facebook eftersom han tyckte att jag skulle passa bra in som en av huvudpersonerna i videon. Den andra huvudpersonen i videon är artisten själv, Johan Reinhold, förklarar Josefin.

Videon handlar om olycklig kärlek och scenerna med Josefin spelades in i Kungsgården, Norrala.

- Under tiden filmen producerades höll David mig uppdaterad med små klipp, så även jag visste vad som hände.

När videon var färdig fick Josefin en inbjudan till Stockholm och releasepartyt, där hon träffade Johan för första gången.

- Det kändes ganska konstigt att jag och Johan aldrig träffats tidigare, eftersom jag medverkade i hans musikvideo. Men väl på festen var det varken spänt eller någon konstig stämning. Det kändes som att vi känt varandra en längre tid.

Trots att musikvideon ska visas på MTV och andra internationella tv-kanaler är Josefin inte nervös.

- Det kändes faktiskt helt naturligt att stå framför kameran, jag är nöjd över resultatet och hoppas att det kan öppna dörrar till liknande jobb. Redan nu har jag ett nytt jobb på gång, men det låter jag vara hemligt ett litet tag till, säger Josefin med glimten i ögat.

Mer läsning

Annons