Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Schlagerprinsessa på besök

/

Det var en afton med glitter och glamour. Charlotte Perrelli gjorde succé på torsdagens trivselkväll.

– Jag har världens bästa jobb, säger Charlotte Perrelli innan hon kliver upp på scenen.

Annons

Solen glimmade romantiskt över Östra Berget i Söderhamn. Det var en perfekt afton att trivas. Under ledning av Jamina Jansson bjöds Söderhamnsborna på underhållning för både stora och små.

– Vi har verkligen haft tur med vädret, det har regnat i flera dagar, men sedan klarnade det upp idag, säger Lennart Westman från City Föreningen som ligger bakom trivselkvällarna i Söderhamn

En eftermiddag av aktiviteter för de små avslutades med allsång vid stora scenen. Sedan blev det en stund av allvar och spänning då sju unga talanger tävlade om en plats i finalen på sommarens talangjakt. Första finalisten blev Amanda Lind från Edsbyn som bjöd på den vackra powerballaden "Colours of the wind". Klädd i en vit sommarklänning framförde hon låten med imponerande tonsäkerher. Kvällens andra finalist visste hur publiken skulle tas. Johannes Holmberg bjöd på show och en och annan dansmove när han framförde låten "Jonny be good". Sedan klev det stora dragplåstret Charlotte Perrelli på scenen och bjöd på gamla schlagerhits och andra covers.

Mer läsning

Annons