Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Saades manager om ryss-bråket: "Hon blev helt tokig"

/

Eric Saades manager Tomas Lingman, 37, från Söderhamn, var till Ryssland för att marknadsföra artisten. Men de hann inte annat än landa innan bråket med Saades ryska konkurrent var i gång.

- Det blev rätt bra med uppmärksamhet, säger Tomas Lingman.

Annons

Tomas Lingman är manager till superaktuelle artisten Eric Saade, som på torsdag tävlar i semifinalen i Eurovision song contest.

Han är övertygad om att Eric Saade tar sig vidare till finalen på lördag.

- Vi har fått så otroligt positiv respons från all media i Europa, intresset har varit otroligt stort för Eric, vilket känns jättekul.

Det har varit en hel del skriverier sedan bråket med Eric Saades och den ryske artisten Aleksej Vorobjov, som började under en promotionresa i Moskva.

- Det var en spännande upplevelse (skratt). Det var en väldigt rolig resa, jag tror Eric gjorde närmare 15 tv-grejer och fyrtiotalet intervjuer. Det var någon form av rekord.

Han verkar ta fajten med ro.

- Men det roliga var den galna ryssen (schlagerkonkurrenten Alexej Vorobjovs) och hans manager som är baronessa. Vi skulle göra programmet Star Academy, men när vi landade fick vi höra att Eric inte var välkommen. Det visade sig att den här baronessan hade blivit väldigt upprörd. Hon tyckte att det var opatriotiskt att Eric skulle vara med i Rysslands största nöjesprogram. Vi blev förbannade och jag sa till baronessan att jag tyckte att det var fult. Då blev hon helt tokig. Men det blev rätt bra med uppmärksamhet.

Läs om förväntningarna, varför han har en SIF-flagga på kontoret och likheterna med karaktären Ari Gold i torsdagens Söderhamns-Kuriren.

Mer läsning

Annons