Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Så var sommaren med hemliga gäster

/

Sommarens nöjen med hemliga gäster har gjort sitt för det här året. Totalt besöktes O´learys och Arton78 av elva olika akter. Nu sammanfattar arrangörerna sommaren som en succé.

Annons

Tidigare i år gick Erik Brodén och Lennart Westman skilda vägar. I stället fick Söderhamn två krogar som bjöd på hemliga gäster. Lennart Westman startade Fest på innergården på O´learys och under sex kvällar kom bland annat Thomas Di leva, Nanne Grönwall och bröderna Rongedal på besök.

– Det har varit alldeles lysande, vi har haft 500-600 besökare varje kväll. Det har varit fler i år, förra året var det runt 400-500, säger han.

Den här sommaren var det en kväll som gjorde ett extra stort intryck hos honom.

– Nannekvällen var magisk. Det var ett fruktansvärt ös, säger Lennart Westman.

Erik Brodén gick ihop med Arton78 och startade Kul på arton78. Där har artister som Dregen, Micke Rickfors och Jay Smith klivit upp på scenen tillsammans med Brodén och bandet.

– Det har varit en väldigt lyckad femte sommar, med ett bra team och en lojal publik. Det blev som vi hade förväntat oss, säger Erik Brodén.

Hans bästa minnen från kvällarna var att stå med Jakob Hellman och Per Persson när de spelade låten Tusen dagar härifrån, och att spela tillsammans med Dregen.

Antalet besökare var inte lika högt det här året som förra, men Erik Brodén är mycket nöjd med publiken.

– Det kom en intresserad musiklyssnande publik som sätter musik före party, säger han.

Just nu förväntas båda arrangörerna fortsätta med hemliga gäster nästa år.

Mer läsning

Annons