Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Regn stoppar inte Schools out

Väderprognosen ser inget vidare ut inför skolavslutningsfesten Schools out. Men arrangörerna har laddat upp med regnponchos och är redo för att fira med alla ungdomar i Söderhamns kommun.

Annons

Skolan är slut för det här läsåret och det laddas för en nykter skolavslutningsfest i Stadsparken och på Köpmantorget. Marcus Vågström, verksamhetsledare för Verkstäderna och Be smart, ser fram emot festen.

- Nu kör vi, det kommer att finnas regnponchos för en tjuga, så jag hoppas och tror på mycket folk även om det regnar.

Det kommer att finnas en hel del att sysselsätta sig med då artistutbudet är varierat och många roliga och galna aktiviteter finns att testa på. För vad sägs om en 15 meter lång uppblåsbar hinderbana, sumobrottning, studsmatta, spaceball, tjurridning, backklättring och klättervägg. Marcus Vågström och hans kollegor är redo.

- Jag tror det kommer bli ett riktigt coolt evenemang med festivalkänsla.

Tillställningen är helt drogfri, men någon inhägnad till Stadsparken eller Köpmantorget kommer inte finnas. Arrangörerna hoppas på att föräldrar visar sig ute och ser till att ungdomarna sköter sig.

- Vi har verkligen uppmanat föräldrar att komma och delta i festen.

- Ser vi ungdomar som uppträder påverkade kommer de inte att få delta i några aktiviteter. De kan också komma att förvisas från platsen.

Första artisten, Erik Grönwall, kliver på scenen i Stadsparken klockan 17.00.

Mer läsning

Annons