Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rean fick ut folk på annandan

/
  • I hemelektronikbutiken var det full kommers. Anna Svensson, 36, från Söderhamn, slog till på en platt-tv.- Jag är väl den enda som har en tjock-tv kvar?, sa hon.
  • Nisse Strandman, 30, med sonen Melker, snart 5, fyndade hjälm.- Den ska jag ha när jag spelar hockey hemma. Så att man inte får pucken i ansiktet, då kan man slå ut en tand, förklarade Melker.
  • Linus Wallin, 29, från Stockholm, hittade ett par skjortor på en av stans klädbutiker. - Det är normala skjortor i egyptisk bomull. De har kostat 600 och 500 tidigare, nu får man båda för 250. Det måste man väl säga är ett klipp?

Årets största rea har startat i stans butiker.

Kläder, elektronik och sportprylar tillhörde varorna som söderhamnarna passade på att fynda.

Annons

Mellandagsreans premiärdag fick en hel del att lämna soffan och julbordet för att ge sig ut i kommersen. På hemelektronikbutiken Euronics i Söderhamn var det full fart. Där har man, lite oväntat kan tyckas, märkt av en liten dipp i försäljningen precis innan jul, då många väntar med inköpen till rean.

- Vi trodde inte att det skulle bli så mycket när vi tittade ut och såg vädret. Men det har kommit i gång, sa Mats Gunnarsson på butiken.

Mer läsning

Annons