Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Polisen dokumenterade misstänkta mordplatsen från ovan

/

Många Söderhamnsbor uppmärksammade under tisdagen en polishelikopter som cirkulerade på låg höjd över de centrala delarna av staden.

Annons

Vid lunchtid på tisdagen cirkulerade en helikopter över flera områden i centrala Söderhamn. Det var personal från polisen som dokumenterade området kring den plats där det misstänkta mordet på 18-årige Yazan Alosh skedde natten mot den 19 september.

– Vi har personal på plats för att fotografera platserna efter den tragiska händelsen, säger Mikael Hedström, presstalesman på polisen.

Läs mer: En död i bråk – polisen utreder mord

Helikoptern kommer under dagen att hovra över två-tre platser som är aktuella i brottsutredningen. Dokumentation från ovan är något som vanligtvis genomförs vid varje grövre brott som inträffar.

– Dokumentationen är till för att de inblandade ska kunna visa vart de har befunnit sig. Man gör det även för att förtydliga hur det såg ut på platserna vid en kommande domstolsförhandling, säger Mikael Hedström.

Läs också: Nu har Yazan Alosh begravts – här kan du se ceremonin

Enligt honom har nya förhör hållits med den 17-årige pojke som skadades allvarligt vid händelsen. Han ska enligt uppgift vara på bättringsvägen.

Läs också: Misstänkt mord – detta har hänt

Mer läsning

Annons