Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Örebro blev för tufft för Hälsingelaget: tog hem silver i Röda Cupen

/
  • Hälsingelaget som består av Söderhamns IBF och Hudik/Björkbergs P15 tog silver i Röda Cupen efter att Örebro blev för tuffa. De gick i övrigt som tåget genom cupen.

Söderhamns IBF-Hudik/Björkbergs IBK gemensamma P15-lag gick som tåget genom Röda cupen, men föll i finalen mot Örebro SK.

Annons

Cupen, som spelades för första gången, arrangerades av Svenska Innebandyförbundet. Efter att ha vunnit gruppen lottades laget i kvartsfinal mot Sirius, en match som Söderhamn/Hudik/Björkberg vann med 7-2.

Därefter väntade Hovslätt från Jönköping i semifinalen. Det blev en jämn och välspelad tillställning och när avblåsningen ljöd stod Hälsingelaget som segrare med 8-7. Segermålet prickades in efter 19:59 i sista perioden.

I finalen stod Örebro SK för motståndet men de blev dessvärre för tuffa för Hälsingelaget och Örebro stod slutligen som segrare med 3-1.

Hälsingelaget är resultatet av det samarbete som inleddes inför denna säsong mellan två av Hälsinglands största innebandyföreningar. Initialt handlar detta samarbete om ett gemensamt lag som till vardags spelar i den regionala P15 serien.

Läs mer om cupen och resultaten här.

Text: Tomas Pålsson

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Mer läsning

Annons