Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny succé trots ösregn

/
  • Medan hälften av firande var på torget tittade resten på Kevin. Senare på kvällen skulle bland andra Dead by April spela. Då väntades en äldre publik och fler vakter skulle sättas in.
  • Kevin sjöng sina sånger och höll regnet från de glada skolbarna som inte behöver vara i skolan förrän till hösten.
  • Daniel Larsson, Bergviks klass 4, Felicia Ellner, Stenberga klass 6 ohc Anna Zetterman, Norrtull klass 5 vann ett stort pris. Att möta Kevin var jättestort.

Kevin kom med regnet till avslutningsfirande Söderhamn. Schools Out blev med tanke på vädret en succé, igen.

Annons

Söderhamns stora skolavslutningsfest började inte med solsken. Lagom till att dragplåstret Kevin gick upp till scenen släppte de gråa molnen efter. Regnet började ösa ner på publiken.

Alla medlemmar i Be Smart deltog i ett lotteri där vinsterna var att träffa Kevin bakom scenen.

Vinnarna togs förbi de andra barnen som hängde utanför scenområdet med hoppet om att få en skymt av sin idol.

Det lyste i Felicia Ellner och Anna Zettermans ögon när Kevin kom i närheten av dem. Där tog han emot, signerade planscher och rufsade till den tredje vinnaren Daniel Larsson i håret.

Målet var 3 000 besökare och de trodde han att de skulle nå trots regnet. Avslutningsfesten pågick till midnatt. Mot kvällen och till den hårdare musiken väntade man äldre publik. Det var många organisationer som deltog med vuxna funktionärer.

– Vi kommer att sätta in mer resurser när de större artisterna kliver på klockan 21.00 och 23.00, säger Marcus Wågström, projektledare för Be Smart.

 

Läs mer om Kevin och aktiviteterna på stan i lördagens Söderhamns-Kuriren.

 

Mer läsning

Annons