Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Monika prisas med kunskap

/

Årets Jerry Bergström-stipendium går till informatören Monika Nilsson på centrum för flexibelt lärande i Söderhamn.

– Hon har positionerat Söderhamn som ett av Sveriges mest dynamiska samhällen, skriver juryn.

Annons

Söderhamnaren Monika Nilsson fick på måndagen ta emot Jerry Bergströms stipendium. Enligt juryn har hon ”haft en nyckelroll när det gäller att informera om Centrum för flexibelt lärandes verksamhet”, och gjort den känd och efterfrågad. Vidare menar de att Monika Nilsson i sin roll som informatör ”skapat förtroende för utbildningar, lärare och CFL som helhet och positionerat kommunen som ett av Sveriges mest dynamiska samhällen”.

– Det känns fantastiskt. Det är en fjäder i hatten för Centrum för flexibelt lärande och det fleråriga arbete inom kommunikation vi lagt ned för att nå våra verksamhetsmål, säger Monica Nilsson i ett pressmeddelande.

Som pris får Monika Nilsson ett personligt stipendium i form av kompetensutveckling. Dessutom får ledningen på CFL också en del seminarium, som formas efter institutionens behov.

CFL erbjuder vuxenutbildningar för vem som helst i olika ämnen. Bland annat svenska för invandrare, enstaka gymnasiekurser och omvårdnadsutbildning. Det är just att CFL är så tillgängligt för allmänheten som fick juryn att tilldela Söderhamn priset.

Mer läsning

Annons