Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mellofinalisten Lisa Ajax klar för årets School's out: "Superkul att få komma tillbaka"

2014 vann hon Idol och i år är hon en av finalisterna i Melodifestivalen. Under fredagen kunde arrangörerna till School's out stolt avslöja sin senaste bokning till sommarens festival – Lisa Ajax.

Annons

I sommar jubilerar School's out när man för tionde året arrangerar den drogfria skolavslutningsfesten i Stadsparken i Söderhamn. Och precis som tidigare år fortsätter festivalen att locka till sig stora och aktuella namn.

Läs mer: Tre heta artister avslöjas till School's out – se reprisen av livesändningen

Först ut att presenteras inför sommarens fest blev den nyblivna Grammisvinnaren Danny Saucedo. Där kommer han att få sällskap av Två blyga läppar, Carl Deman, Robin "Mos" Andersson och dj:n Leif GW.

Under fredagen kunde arrangörerna dessutom släppa tre nya bokningar som alla tidigare har deltagit i olika musiktävlingar i tv. Två av dem är dessutom högaktuella för sitt deltagande i Melodifestivalen: Emil Assergård, Isa Tengblad och Lisa Ajax.

För Lisa Ajax blev Melodifestivalen en succé då hon gick direkt till finalen med sin låt "My Heart Wants Me Dead".

– Hon var grym i Melodifestivalen så det här känns som en jättebra bokning, säger arrangören Marcus Wågström om sitt senaste tillskott till festivalen.

Se också: School's out släpper nya artister – har gjort succé på Youtube

Utöver sitt deltagande i Idol och Melodifestivalen är Lisa Ajax ett känt namn för söderhamnarna. I somras gästade artisten en av trivselkvällarna på Östra berget och gillade vad hon fick se av staden. Trots ett ihärdigt regnade letade sig 500 personer upp för berget för att se Lisa Ajax uppträda.

– Det är litet och gulligt här. Jag tycker om småstäder, det är som terapi att komma hit. Det är väldigt fridfullt och mysigt, sa Lisa Ajax då.

Se också: Danny Saucedo presenteras som årets första bokning

I sommar kan hon förhoppningsvis räkna med ett bättre väder och en än större publik när School's out firar tio år som arrangemang.

– Eftersom det är en skolavslutning så är nog ungdomarna lite extra taggade så jag ser verkligen fram emot det. Det ska bli superkul att få komma tillbaka till er, säger Lisa Ajax.

Läs också: School's out laddar inför tioårsjubileum

Se också: Minns du School's out 2015?

Läs också: Storsuccé för School's out

Mer läsning