Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Logistikcentrum med svängrum

/
  • Barbro Altberg, ambulerande säljare, åker runt i Hälsingland och Gästrikland och presenterar tjänsterna i den unika nisch som kan erbjudas i logistikcentret i Björnänge Företagshotell. BLF:s ägare

Hälsinge Logistic Center, HLC, höll öppet hus på fredagen. Och vilket hus sedan. Här bjuds det på 4 000 kvadratmeters svängrum.

Annons

Det är lätt att försvinna i de väldiga ytorna i förrådsdelen av Björnänge Företagshotell. Och här har storleken verkligen betydelse.

De 4 000 kvadratmeterna förrådsyta i Björnänge Företagshotell bjuder stora möjligheter för företag som inte vill satsa på egen lagerhantering.

Men här finns faktiskt mer än bara yta. Faktum är att via det samägda bolaget Hälsinge Logistic Center, HLC, har BLF AB (Björnänge Logistik och Fastighetsservice) och Brändts Åkeri lyckats skaffa sig en unik nisch i Hälsingland. Här erbjuds inte bara förvaring och distribution utan också tullhantering.

Då har vi ändå inte sagt något om samarbetsnätverket med företag som erbjuder skeppsmäklartjänster, lastning och lossning, samt transporter på land och i luften. Plus hjälp med lansering i Kina.

Det finns en hel del att bjuda på, med andra ord, och då är förstås ett öppet hus en möjlighet.

Idén att bjuda in kunder och andra för en företagspresentation kommer från Barbro Altberg. Hon är ambulerande säljare, inhyrd av HLC sedan maj, för att ragga kunder. Hon har varit framgångsrik, har redan fått både Hiab och RFSU på "kroken".

- Det personliga mötet betyder mycket, säger Barbro.

Mer läsning

Annons