Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ljusnebo dog i mc-olycka

Sten Ingvarsson omkom i en mc-olycka i torsdags.

Han var hemmahörande i Ljusne och vinglade av okänd anledning av vägen.

Sten Ingvarsson avled på väg mot sjukhuset av skadorna han ådrog sig.

Annons

Sten Ingvarsson var hemmahörande i Ljusne. Han lämnade sitt hem strax efter sextiden på kvällen i torsdags. Sten Ingvarsson körde en lätt motorcykel när han av okänd anledning kom ut i gruset vid sidan av vägen vilket gjorde att han vinglade till och körde omkull. När räddningstjänsten kom till platsen kunde de konstatera att Sten Ingvarsson var mycket allvarligt skadad. Han fördes till Hudiksvalls sjukhus.

- Han saknade tyvärr hjälm och slog i huvudet vid fallet, säger Per Andersson, insatsledare på Räddningstjänsten.

Sten Ingvarsson avled under färden till sjukhuset av de skador han ådrog sig vid fallet. Polisen jobbar nu med att ta reda på vad som orsakade olyckan.

- Givetvis följer vi upp den här typen av olyckor noggrant. Kroppen har skickats på obduktion till Uppsala och vi får vänta och se vad man får fram under obduktionen, säger förundersökningsledare Sune Nordh.

Enligt Sune Nordh förekommer det inte särskilt många trafikolyckor där motorcyklar är inblandade och det i sin tur leder till dödlig utgång.

På Trafikverkets hemsida finns statistik mellan 1985 till 2008. För Gävleborgs län har det under den tidsperioden inträffat i genomsnitt två motorcykelolyckor per år, där personer omkommit.

Mer läsning

Annons