Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kunglig frisör gästade Söderhamn

/
  • Hovfrisören Peter Hägelstam gjorde i lördags en bröllopsuppsättning på Anna-Maria Olsson i Söderhamn. Den 19 juni är han arbetsledare för det kungliga bröllopets frisörer.

Den 19 juni gifter sig Kronprinsessan Victoria med Daniel Westling. Ansvarig för frisyrerna är Peter Hägelstam, från Björn Axén. I lördags gjorde han bröllopsuppsättning på Anna-Maria Olsson i Söderhamn.

Annons

I 30 år har Peter Hägelstam ansvarat för Drottning Silvias frisyrer. Nu rustar han sitt team på 25 frisörer för att klara trycket den 19 juni. Celebriteter från hela världen kommer till bröllopet och det är hans frisörer som ansvarar för deras uppsättningar.

– Just nu utbildar jag frisörerna i att klara uppgiften perfekt. De ska lära sig att använda olika tekniker beroende på tiden. Får de 1 timme använder de en teknik men får de tio minuter är det en helt annan teknik som gäller, säger Peter Hägelstam.

Vem som gör Kronprinsessan Victorias frisyr kan han inte gå in på.

– Vi är några stycken som arbetar väldigt nära kungafamiljen men vem som ska göra kronprinsessans frisyr är inte bestämt, säger han.

Mer läsning

Annons