Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kunderna gillar E-center

/
  • E-center får hyfsade betyg av sina kunder, även om majoriteten vill se fler butiker på området.

E-center är ett av de mest attraktiva köpcentrumen i Norrland. Men det finns samtidigt mycket att förbättra, visar en ny kundundersökning.

Annons

Branschtidningen Market och analysföretaget Gfk har i en ny undersökning utsett E-center i Söderhamn till det 18:e mest attraktiva köpcentrumet i Norrland. Och med ett nöjdhetsindex på 40,3 placerar sig köpcentrumet på plats 79 över de 200 mest uppskattade i Sverige.

E-center får toppbetyg för parkeringar, tillgänglighet (hur lätt det är att ta sig dit), priser och kundbemötande. Men bottennoteringar för butiks- och serveringsutbudet.

Av de kunder i undersökningen som känner till E-center är det 12-20 procent som är nöjda med butiksutbudet, trivseln och serveringarna.

Söderhamns centrumledare Torbjörn Olsson tycker emellertid att det är orättvist att jämföra Söderhamn med de stora jättarna.

– Vi är ensamma i Hälsingland om att ha ett samlat köpcentrum utanför stadskärnan. Det tycker jag att vi ska vara stolta över. Men nöjd ska man aldrig vara och jag hoppas att det kan komma fler butiker till E-center.

Framför allt hoppas han att H&M-etableringen i centrum ska locka fler stora affärskedjor till Söderhamn.

Mer läsning

Annons