Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Krunegård till Teatern

/

Söderhamns teater blir ett av spelställena under Markus Krunegårds omfattande vårturné som tar artisten till 32 scener över landet.

Annons

Den 9 april kliver den Grammisvinnande popartisten upp på Teaterns scen. Markus Krunegård, som främst gjort sig ett namn som solorartist men också genom band som Hets, Laakso och Serenades, gör spelningarna akustiskt den här turnén. "Det blir något annat, att utan sitt gäng 'bara' framföra låtarnas hårda kärna utan lull lull och extra allt. Som stand-up comedy minus humor", säger Markus Krunegård i ett pressmeddelande.

Turnén, som är artistens mest omfattande som soloartist, inleds 11 februari i Uppsala och knyts ihop sista april i Hemavan. Markus Krunegård skriver på sin Facebooksida att han först tänkt sig spela på ett fåtal ställen i vinter, men att erbjudandet om över 30 konserter också lockade. "Vanliga turnéer är som klassresor/ambulerande cirkussällskap, detta kommer bli mer som en road trip med några få vänner, det ser jag fram mot, en road trip där jag dessutom får se Kalmar o Halmstad o Ystad m fl, städer som jag aldrig annars hamnar i", skriver han.

Mer läsning

Annons