Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kikki flyttar till Söderhamn

/

(Uppdaterad 16:47) Hon trivs inte i Bollnäs och födelseorten Osby är inte längre aktuellt. Kikki Danielsson tänker i stället flytta till Söderhamn.

– Jag har tittat på hus i Söderala, säger den 59-åriga artisten.

Annons

Kikki Danielsson bor just nu i Bollnäs. Men inte länge till hoppas hon. Sedan hon ratat Osby som ny bostadsort, på grund av tågförbindelserna, väljer hon Söderhamn, tack vare tågförbindelserna.

Här får hon nära både till dottern och eventuellt kommande barnbarn i Stockholm och sonen som spelar division 2-fotboll med Hudiksvalls FF. Det slutgiltiga valet gjorde hon förra lördagen när sonen gjorde ett avgörande mål för sitt lag i en träningsmatch.
– Då bestämde jag mig. Det är ju mitt stora nöje att se hans matcher, säger Kikki.

Det är mycket på gång i Kikki Danielsson liv. Den 59-åriga sångerskan är aktuell som motspelerska till Sean Banan i en ny film, hon är schlagerkrönikör i Aftonbladet, har varit radiopratare med Fredrik Virtanen i ett P4-program och dessutom aktuell med bok och turné och återförening med Wizex.

Kikki Danielsson är född på landet och längtar efter någonting eget. Närheten mellan Söderala och E-center och affärer tilltalar sångerskan, som tycker att Söderhamn är en trevlig stad.Återstår att se om hon ger människorna samma betyg.
– Jag känner inte en käft. Men alla känner mig, det är lite svårt. I Bollnäs har jag en granne som hjälper till att klippa gräset och skotta snö så jag får väl knacka dörr i Söderhamn. Jag måste i alla fall ha en hundvakt direkt.

Mer läsning

Annons