Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kicki vill driva restaurangen på Stenö

/
  • Kicki Modig har anmält intresse för att driva restaurangen och puben på Stenö camping under sommaren då hon stänger Rådhuskonditoriet.

Söderhamns kommun vill lägga ut driften av Stenö camping på entreprenad. Nu har en känd Söderhamnsprofil passande anmält intresse för att driva restaurangdelen.

– Jag är väldigt intresserad, säger Kicki Modig.

Annons

Kicki Modig driver Rådhuskonditoriet sedan tre år och har tidigare drivit Café Laxen i Ljusne och Tönshammars catering.

Mellan midsommar och skolstarten kommer hon att stänga Rådhuskonditoriet. Hon har provat att hålla öppet på somrarna men det har inte fungerat så bra.

– Som det är nu har jag ingen lönsamhet på Rådhuskondis under sommaren. Det är ingen som vill komma in och sätta sig i 48 graders värme.

Därför skulle hon vilja driva restaurangen på Stenö camping under sommaren. När förra ägaren, Nordic camping, tog över drev Kicki Modig restaurangen och puben det första året.

Den sommaren var vädret inte på hennes sida men skulle hon få möjlighet att driva serveringe i år hoppas hon på bättre väder. I sin intresseanmälan skriver hon att hon vill försöka gardera sig lite om vädret trots allt blir tråkigt.

– Att kommunen får en viss del av omsättningen vid årets slut. Är det dåligt väder för dem så är det dåligt väder för mig också.

Kicki Modig är bara intresserad av att driva restaurang och pub, inte själva campingen. Nu väntar på bara på att höra från campingägarna, kommunen.

– Jag tycker det börjar närma sig. Det här är inget man gör på en vecka, säger Kicki Modig.

Mer läsning

Annons