Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hon tävlar om bästa bröllopet

/

Mia Frykberg, 34 år från Söderhamn, är med i Tv4-programmet Fyra bröllop som börjar på måndag. Där tävlar brudar mot varandra om vem som har det bästa bröllopet.

Annons

Varje vecka möts fyra brudar som går på varandras bröllop. De bedömer varandras bröllop och den brud som får högst poäng vinner en bröllopsresa.

Hur kommer det sig att du och Johan Frykberg anmälde er till programmet?

- Det var min kompis Linda som skickade in oss, hon var kvällens värdinna vid bröllopet också. Sen fick jag åka till Hudiksvall på casting. Det är vi brudar som tävlar i programmet, och det var Tv4 väldigt noga med att påpeka.

Berätta lite om upplägget på programmet!

- Det är fyra tjejer som är runt på varandras bröllop och bedömer klänning, mat, fest och upplevelse. Vi fick sätta betyg mellan 0 och 10.

- Jag har haft en helt fantastisk sommar. Jag har varit på bröllop i Färjelanda, Varberg och Hudiksvall. Vi fyra brudar blev väldigt tajta.

Varje bröllop i programmet har ett tema. Vilket tema hade ditt bröllop?

- Vi hade ett enkelt, litet och personligt bröllop. Tv4 gick inte in och bestämde någonting, vi fick redogöra för hur dagen skulle se ut, och sedan har de bara följt det.

Hur var det att gifta sig mitt i en tv-inspelning?

- Vi tillbringade så mycket tid med tv-teamet så till slut glömde man bort kamerorna.

Den 12 maj sänds ert bröllop. Hur känns det att se sig själv på tv?

- Det är roligt, spännande och nervöst. Det ska bli spännande att se hur de vinklar en som person. Det är bara 23 minuter i tv, det blir väldigt komprimerat.

Kärleken höll inte för Mia och Johan, som en tid efter bröllopet gick skilda vägar.

Mer läsning

Annons