Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Helkväll med kolbullar

/

Nylagade kolbullar doftade över Bergviks industrimuseum när Bergviks allting bjöd in till Kolbullekväll under söndagen.

Annons

Med mjöl, vatten, salt och fläsk tillverkas kolbullarna direkt på plats. Kockarna är Lennart Norgren och Gert Östlund.

– Drygt 100 stycken brukar det bli, säger Lennart Norgren, som försett gästerna med kolbullar under många år.

För Gert Östlund är det första gången han håller i stekpannan, men än så länge har det gått bra.

Runt 100 besökare beräknades komma och redan en timme innan utsatt tid var flera kolbullesugna människor på plats. Museet blev snabbt fullsatt både inomhus och på uteplatsen.

Underhållningen var levande musik som Nicke Svensson med vänner stod för.

Mer läsning

Annons