Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gladiatorer kom till Söderhamn

/
  • Kitsune och Phoenix skrev autografer till barnen.
  • Ida Winlöf, 7 år, stod länge i kön innan hon fick träffa gladiatorerna.
  • Syskonen Erik Jönsson Rodriguez, 7 år, och Alva Jönsson Rodriguez, 4 år, fick autografer på sina tröjor.
  • Många barn ville träffa kändisarna.
  • I leklandet klättrade gladiatorn Kitsune tillsammans med barnen.

Gladiatorerna Kitsune och Phoenix kom till friidrotts-SM under söndagen. Barnen utmanades i ett gatlopp innan gladiatorerna satte sig ner och skrev autografer till sina motståndare.

Annons

En lång kö har bildats framför de två tv-profilerna. Kitsune och Phoenix från tv-programmet Gladiatorerna har kommit till Hällåsen och den sista dagen av friidrotts-SM. Ida Winlöf, 7 år, hade stått i kö länge innan hon fick träffa dem. Tidigare under dagen sprang hon en hinderbana som avslutades med ett gatlopp där gladiatorerna stod som hinder.

– Det gick bra, säger hon.

Alva Jönsson Rodriguez, 4 år, och Erik Jönsson Rodriguez, 7 år, passade på att få deras tröjor signerade. Eftersom de bor i Spanien och bara är i Söderhamn för att träffa släkten brukar dem inte titta på Gladiatorerna. Men efter att ha sprungit hinderbanan ville syskonen både träffa och få autografer av tv-profilerna. Hinderbanan var lenligt dem lätt.

– Bara den sista var svår, säger Erik Jönsson Rodriguez, och syftar på gatloppet.

– Hon tog mig, men det gjorde inte han, säger Alva Jönsson Rodriguez, och visar på hennes bilder vilka hon menar.

Ytterligare en träff hölls i Kuliversums lektält. Där träffade Stina Liljestrand, 7 år, gladiatorerna. Hon sprang också hinderbanan.

– Det gick bra fast det var ganska läskigt, säger hon.

Men hon tog sig igenom gatloppet utan att bli stoppad. Och inte nog med det vann hon även pris i utlottningen genom sitt startnummer. Nu laddar hon om för godisregnet, men först ska hon leka med Kitsune på de uppblåsbara leksakerna i leklandet.

Mer läsning

Annons