Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Firar födelsedagen med Zlips

/

När Zlips spelning i Hudiksvall ställdes in blev Ebba Eriksson besviken. Hon bestämde sig då för att ta saken i egna händer. Nu har hon bokat Zlips till en spelning i Söderhamn i kväll.

Annons

Kulturens Hus fylls ikväll med glatt dansfolk i alla åldrar. På scen i Röda Rummet står Zlips, ett dansband som deltog i den första säsongen av Dansbandskampen. Tillsammans med sin mamma Monica Eriksson och hennes sambo Veijo Polvenlahti tog Ebba Eriksson kontakt med bandet. De har också hjälpt henne med de praktiska detaljerna. Eftersom de inte visste hur stort intresset för en dansbandskväll var förrän i onsdags blev det en bokning i sista minuten.

Med så kort varsel har det heller inte funnits någon tid för annonsering. Utan Ebba Eriksson har försökt sprida informationen via sociala medier som Facebook och olika dansklubbars hemsidor. Något som hon tycks ha lyckats bra med.

– Hittills är det minst 65 personer som har sagt att de kommer. Men jag hoppas att så många som möjligt ska dyka upp, säger hon.

Ebba Eriksson älskar att dansa och just Zlips är ett av hennes favoritband. Hon fyller 20 år idag men att hon får fira födelsedagen med bandet är bara en ren lyckträff. Och alla som tycker om att dansa är välkomna.

– Det blir en extra krydda på födelsedagen att få dansa till sitt favoritband, säger hon.

Mer läsning

Annons