Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fest för alla popsnören och souldiggare

/
  • Henrik Inanci, Per Björklund, Lena Persson och Magnus Lemberg är redo för en ny omgång av pop vs soul.

Mohed lockar rockpubliken, men arrangörerna bakom klubben Pop vs soul hoppas locka alla pop- och soulmänniskor.

Den nu mera etablerade klubben bjuder på indiepopband från Stockholm och taggade dj:s inför lördagskvällens fest på O'learys.

Annons

I kväll, lördag, är det dags för alla som gillar svängig soul och fartig popmusik att inta O'learys i Söderhamn. Lena Persson, Per Björklund, Henrik Inanci och Magnus Lemberg, som står bakom klubben Pop vs soul, bjuder in till fest. Den här gången höjer de nivån en aning mot jämfört med vinterns lightversion. Det blir dj:s, som endast kommer köra pop- respektive soulmusik.

Det var länge hemligt vilket liveband som skulle gästa Söderhamn under kvällen, men nu står det klart att det är "You say France and I Whistle".

- Det är ett indiepopband från Stockholm som kommer att passa väldigt bra in på klubben. Det är peppigt, popigt, glatt och dansant, säger Lena Persson.

Hon och grabbarna har varit rejält taggade hela veckan och i går höll de på att förbereda som bäst.

- De som kommer till O'learys i kväll kommer inte att känna igen sig. Vi kommer förvandla hela stället till ett enda stort sommartema. Det blir björkris och bubbligt.

Hur många förköpsbiljetter som har sålts hade Lena Persson under fredagen svårt att svara på. Men klubbgänget har märkt av en stor efterfrågan.

- Innan vi släppte biljetterna var det många som hörde av sig och ville köpa. Så vi hoppas och tror på mycket folk.

Pop vs soularrangörerna har en del konkurrens att slåss mot. Rockweekend i Mohed, Getaway i Gävle och Gatufesten i Sundsvall är stora hot.

- Det är klart att det kan påverka, men vi hoppas att pop- och soulfolket kommer till oss. VI kommer att bjuda dem på en rejäl fest.

Klubben pop vs soul intar O'learys klockan 21.00 och alla popsnören får stanna och dansa till klockan 02.00. De första som kommer lovas en present.

Mer läsning

Annons