Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Får inte pengar tillbaka för missad Deep Purplekonsert

/

Rockweekendbesökare som bara var intresserad av Deep Purple eller Twisted Sister kan inte räkna med pengar tillbaka.

– Vi går efter vad lagen säger, säger Martinus Eriksson.

Annons

Speltiderna för de två stora dragarna till Rockweekend ändrade sina speltider. Det betydde att flera besökare missade Deep Purples och Twisted Sisters spelningar.

– Vi åkte till Mohed bara för Deep Purple men när vi såg lapparna om att spelningen redan varit gick vi inte ens in, säger en besviken kund som åkte från Hudiksvall.

– Det var tur att man inte åkt längre men vi har i alla fall betalat 1 900 kronor, det är som att kasta bort pengarna, fortsätter kunden.

De beställde biljetterna flera månader i förväg via Eventim. De har försökt få tillbaka pengarna av samma företag men hänvisats till Metal World, som är Martinus Eriksson bolag. De betalar inte heller tillbaka några pengar.

– Vi kan inte agera så. Vi går efter vad lagen säger och biljetter kan bara återbetalas om festivalen blir inställd, säger Martinus Eriksson.

– Det är jättebeklagligt att någon åker till festivalen för att se ett enda band men vi gjorde vad vi kunde för att nå ut med den här informationen, säger Martinus Eriksson.

Deep Purples speltid flyttades tillbaka med hänvisning till logistiska problem. Deep Purples manager hävdade att det i kontraktet stod att bandet inte skulle gå på efter midnatt.

– Det stämmer ju inte. De försökte byta även veckan innan men då var det inget band som ville byta och inte vi heller, säger Martinus Eriksson.

Mer läsning

Annons