Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Erkänner tre brott på samma kväll

Efter att ha attackerat sin tredje person för kvällen, vänder sig mannen mot en i sällskapet bredvid och skriker:

– Backa annars så slår jag till dig.

Annons

Det var den 4 februari i år som det ägde rum. Den misstänktes kompis hade en privat fest på Rustkammaren, där flera befann sig utan inbjudan. Senare den kvällen anmälde tre av dem att de hade blivit nedslagna - av samma man. Nu väcks åtalet mot den mannen i 20 årsåldern från Sandarne som redan var känd hos polisen.

Det var när en man nekades inträde till festen som bråket drog igång. Ordväxling mellan den berusade misstänkte och den oinbjudna gästen, slutade med att gästen slängs mot backen med strypgrepp kring halsen.

En man som pratade i telefon berättar att han såg sin kompis bli nedknuffad. När han började ställa frågor ska mannen, enligt förhörsprotokollet, ha vänt sig mot honom i stället. Första slaget träffade munnen, det andra ovanför ögat. Sedan kände han sparken träffa kroppen. Den misstänkte vände sedan sin uppmärksamhet till ytterligare en i sällskapet. Han berättar att han hade tänkt slå till, men i stället går han därifrån. Tre nedslagna personer lämnas utanför byggnaden. Men för mannen i 20 årsåldern fortsatte festen.

Mer läsning

Annons