Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Eivor från Söderhamn vann full pott i Bingolottos uppesittarkväll

/

Eivor Hägg och sambon Per-Olof Källström i Söderhamn fick en oväntad julklapp när de vann en sprillans ny bil, mat, resor och köksvaror för tusentals kronor i Bingolottos uppesittarkväll i TV4 på onsdagskvällen.

Annons

Dan före dopparedan hade Bingolotto sin traditionsenliga uppesittarkväll i TV4. Storvinsten i programmet gick till Söderhamn och Eivor Hägg som satt hemma och spelade tillsammans med sambon Per-Olof Källström. När chansen kom ringde hon in i direktsändning och vann fullpott på Färgfemman.

– Det är helt otroligt, man kan inte tro att något dylikt ska hända – att först lyckas komma fram på telefon och dessutom få vinst är sådant som inte händer. Det kommer att ta tid att sjunka in, säger en överväldigad Eivor Hägg vid midnatt när vi når henne på telefon.

Eivor vann en ny bil till ett värde av 223 000 kronor, mat för 15 000 kronor, resor för 15 000 kronor, köksvaror för 15 000 kronor samt fritidsvaror för 5000 kronor.

– Det är fantastiskt, man blir oerhört tacksam och glad, det är en omtumlande upplevelse.

Efter programmet har gratulationerna rasat in från familj, vänner och bekanta, både via telefonsamtal och sms.

– Det är extra roligt att så många hör av sig och gratulerar, det är en glädje i sig.

Har ni hunnit fundera ut vad ni ska göra med vinsterna?

– Vi har inte hunnit planera så mycket men vi utnyttjar mycket tid till att resa så det kommer väl till pass, likaså med köksvaror, vi har varit och tittat på det och behöver förnya oss. Och äta bör man ju. Och vi har mycket fritidssysselsättningar så vi kommer nog att användning för de pengarna också. Bilen får vi ta en funderare på eftersom vi är två som delar på vinsten, säger Eivor Hägg.

Mer läsning

Annons